חומרי גלם לקינוחים
קינוח מנצח הוא קינוח טעים במיוחד, קינוח מרשים וקינוח מעוצב שתואם את אופי האירוע. בין אם אתם בעלי ניסיון בהכנת קינוחים ובין אם לא, תשמחו לגלות כמה בקלות בעזרת חומרי גלם נכונים אפשר לשפר כל קינוח. חומרי גלם לקינוחים שכדאי להכיר הם צבעי מאכל, בצק סוכר, קישוטי בצק סוכר, קרמים, תבניות מעוצבות, צנטרים, מזלפים ועוד.
צבעי מאכל
עם טיפה אחת של צבע מאכל איכותי תצליחו לצבוע את הקרם בו אתם מקשטים את העוגה בצהוב, ורוד, תכלת או כל צבע אחר. צבעי מאכל יוכלו לשמש בכמות הנכונה גם לצביעת בצק סוכר או בלילה של עוגה. לאחר שתלמדו איך להשתמש נכון בצבעי מאכל – מהר מאוד אתם תהפכו את השימוש בהם לקבוע והקינוחים שלכם ייראו הרבה יותר טוב.
קרמים
תוספת של קרם טעים תצליח לשדרג כל קינוח. כמעט כולם ישמחו לגלות על העוגה ציפוי של קרם מתוק או הר של קצפת מתוקה על העוגה האישית. על מנת להכין קרם יציב תתבקשו להשתמש בכלים קרים ולקרר את המוצרים במקרר. לקבלת צורות מיוחדות ועיצובים מרשימים כדאי להשתמש בציוד אפייה איכותי (מזלפים, צנטרים ושאר כלים לעיצוב עוגות). ככל שתצברו יותר ניסיון היכולות שלכם צפויות להשתפר בהתאם.
בצק סוכר
בכל רשימת חומרי גלם לקינוחים נמצא היום את בצק הסוכר. כאשר משתמשים נכון בבצק התוצאות הן עיצוב מרשים וטעם נפלא. ציפוי דק של בצק סוכר על עוגה יהיה טעים ונעים לאכילה. ציפוי עבה או קישוטים גדולים יהיו פחות מתאימים לאכילה. אם אתם משתמשים בבצק סוכר לראשונה כדאי לקרוא את ההנחיות של היצרן.
קישוטים ותבניות מיוחדות
כאשר אתם רוכשים חומרי גלם לקינוחים חשוב להקפיד לבחור במוצרים איכותיים וטריים. הקינוחים שלכם ייראו הרבה יותר טוב בתוך תבניות מעוצבות שתואמות את עיצוב האירוע כולו. את הקינוחים עצמם תוכלו להפוך צבעוניים ומרשימים בעזרת צבע מאכל, קישוטי סוכר, קישוטי שוקולד, סוכריות צבעוניות. הקישוטים והתבניות ניתנים להזמנה בכמה מידות וכמה גדלים. קיימים דגמים שמתאימים לאפייה בחום, אחרים מיועדים רק להגשה וישנם כאלו בהם תוכלו להגיש רק קינוחים קרים (כולל אחסון במקרר או בהקפאה).