משלוח 42 ש"ח ללא הגבלת קנייה*
משלוחים חינם בקנייה מעל 500 ש"ח*לא כולל חריגים*
יש לחמם צמקאו לבן/חום במיקרו 30 שניות, ואח"כ עוד פעמיים בפולסים של 10 שניות. להיזהר לא לשרוף את הצמקאו, לערבב היטב עד שהצמקאו חלק וללא גושים. אם בחרתם בצמקאו לבן ניתן לצבוע אותו בצבע מתאים לשוקולד וגם ניתן להוסיף לו תמצית טעם. כל שנותר זה להעביר לשקית זילוף ולזלף לדמות/אותיות/כתר. להמתין עד להתקשות ולחלץ בזהירות מהתבנית. ניתן לקרר בטמפ' החדר ובימים חמים להכניס למקרר.על מנת להעמיד את הקישוט על גבי העוגה רצוי להדביק בגב הקישוט מקל סוכרייה עם מעט צמקאו.
צביעה בזהב: רצוי לצבוע את הצמקאו הלבן לאחר המסה בצבע מאכל חרדל מיועד לשוקולד, לאחר הייבוש לאבק באבקת זהב וניתן גם להוסיף נצנצים.
צביעה בכסף: רצוי לצבוע את הצמקאו הלבן לאחר ההמסה בצבע מאכל אפור מיועד לשוקולד, לאחר הייבוש לאבק באבקת כסף וניתן להוסיף גם נצנצים.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מחירים נוחים
משלוחים מהירים
קנייה מאובטחת
כתוב חוות דעת