התקשרו עכשיו 08-6523022
משלוחים חינם בקנייה מעל 500 ש"ח*לא כולל חריגים*
אבקת אפייה היא בעצם תערובת של סודה לשתייה וחומצה יבשה .בשונה מסודה לשתייה, אבקת האפייה מתחילה את פעולתה כאשר היא באה במגע עם נוזל כלשהוא וממשיכה את פעולתה כאשר היא מחוממת. עוגיות הנאפות עם אבקת אפייה יצאה אווריריות אך לא פריכות במיוחד, השילוב של סודה לשתייה (שנותנת את הפריכות) ואבקת אפייה (שנותנת את האווריריות) יצרו לכם את העוגייה המושלמת. בשימוש באבקת אפייה, חשוב ביותר להכניס את הבלילה כמה שיותר מהר לתנור. מדוע? כי אבקת האפייה מתחילה לפעול מיד ברגע שהיא באה במגע עם נוזלים, ואם אתם לא רוצים שהבועות שנוצרו בבלילה יתפזרו באוויר, אלא יישארו בתוך המאפה, יש להכניס את הבלילה מיד לתנור. שימוש יתר באבקת אפייה עלול לגרום לטעם לוואי, ולמספר אסונות מטבח נוספים; המאפה עלול לקרוס ולאבד מנפחו לאחר האפייה, העוגה תקבל "שקע" באמצע, והחלק העליון שלה לא יהיה חלק. שימו לב, שגם שימוש במעט מדי אבקת אפייה יכול להסתיים בעוגה נמוכה, דחוסה, ובעלת מרקם פירורי. מה עושים אם החלטתם לאפות משהו, אבל כשהסתכלתם במתכון גיליתם שצריך קמח תופח ולכם יש רק קמח רגיל ואבקת אפייה? אז אפשר להמיר בדרך פשוטה:
1 קילו קמח תופח = 1 קילו קמח לבן + 2 שקיות אבקת אפייה 1 כוס קמח תופח = 1 כוס קמח לבן + 1 כפית אבקת אפייה
בדיקת טריות: ערבבו 1/2 כפית אבקת אפייה עם 1/4 כוס מים. אם המים מבעבעים לאחר מספר דקות, אבקת האפייה טרייה לשימוש.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מחירים נוחים
משלוחים מהירים
קנייה מאובטחת
כתוב חוות דעת