משלוח 42 ש"ח ללא הגבלת קנייה*
משלוחים חינם בקנייה מעל 500 ש"ח*לא כולל חריגים*
אבקת סוכר היא סוכר טחון לאבקה דקיקה. בתעשיית המזון היא משמשת כאשר נדרשת המסה מהירה של סוכר, או יצירת מרקם חלק נטול גרגירי סוכר. בשימוש ביתי היא משמשת לרוב לעיטור מאפים, באמצעות זרייתה דרך מסננת עדינה מעל המאפה, כך שתוסיף לו הן מתיקות עדינה. אבקת סוכר משמשת גם כציפוי מתוק מעל מגוון עוגות עוגיות וכמובן סופגניות להוספת מתיקות ולשיפור המראה. משתלבת בצורה טובה מעל המאפה ונותנת לו מראה נאה ומגרה. מתכון לעוגיות פרח ריבה:מרכיבים: 3 כוסות קמח, חצי כוס סוכר, 200 גר' חמאה, 2 חלמונים, 2 כפות מיץ תפוזים. מילויים: כל מילוי שאוהבים- ריבת תות ,שוקולד, נוטל וכו... אופן הכנה: לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעה במקרר. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות. על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגייה נוספת אחת עם חור.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מחירים נוחים
משלוחים מהירים
קנייה מאובטחת
כתוב חוות דעת