בתבנית 12 שקעים בקוטר 3.5 סמ...
ניתן להשיג אצלנו באתר את המקלות לסוכריות, איזומלט וצימקאו.
הוראות הכנה לצימקאו:
יש לחמם צימקאו לבן/חום במיקרו 30 שניות, ואח”כ עוד פעמיים בפולסים של 10 שניות להיזהר לא לשרוף את הצימקאו, לערבב טוב עד שהצימקאו חלק וללא גושים. אם בחרתם בצימקאו לבן ניתן לצבוע אותו בצבע מתאים לשוקולד, ניתן להוסיף לו תמצית טעם, כל שנותר זה להעביר לשקית זילוף ולזלף לדמות/ אותיות/כתר. להמתין עד להתקשות ולחלץ בזהירות מהתבנית. ניתן לקרר בטמפ' חדר ובימים חמים אפילו במקרר. אם הכנתם כתר לאחר הזילוף רצוי לשים אותו לייבוש התוך רינג על מנת להגיע לצורה של הכתר.
צביעה בזהב- רצוי לצבוע את הצימקאו הלבן לאחר המסה בצבע מאכל חרדל לאחר הייבוש לאבק באבקת זהב וניתן גם להוסיף נצנצים.
צביעה בכסף- רצוי לצבוע את הצימקאו לאחר המסה בצבע מאכל אפור לאחר הייבוש לאבק באבקת זהב וניתן גם להוסיף נצנצים.