התמונות באתר להמחשה בלבד!
הזמנות ותקנון משלוחים
אייקון משאית | מי אנחנו

alon.fishe@gmail.com


מבוא הנרקיס 2- אפייה 08-9923299
שבט ראובן 1- חד פעמי  08-6523022 
אשדוד
לשליחת הודעות: 050-3043323  
שירות לקוחות בווצטאפ א'- ה' 10:00 - 16:00
    אשדוד                    בקרו אותנו
 
  

לקוחות יקרים- זמן משלוח עד 4 ימי עסקים, ייתכנו עיכובים של עד 7 ימים.

  1. קטלוג
  2. /
  3. חומרי גלם לאפייה
  4. /
  5. חומרי גלם יבשים

סוכר גבישי 2 קילו

סוכר גבישי 2 קילו

סוכר גבישי עשוי מבלוקים גדולים של סוכר לבן, מרוסקים ומנופים כדי לאסוף את הגודל הרצוי של הגבישים. הגבישים שמתקבלים גדולים מאוד, צבעם לבן חלבי והם עמידים בפני חום גבוה, ולא נמסים באפייה. הסוכר משמש כקישוט מתוק ואכיל למאפים ונותן טאצ' סופי של מקצוענים. מתאים במיוחד למאפי שמרים כמו בריוש, עוגות שמרים, קוראסון, פחזניות ועוד. אם רוצים ממש להשקיע, אפשר לצבוע את הסוכר בעזרת צבע מאכל (בדיוק כמו שצובעים סוכר רגיל) ולקבל גבישי סוכר צבעוניים ונוצצים.  את הסוכר הגבישי מפזרים על מאפים כדי להעניק להם מרקם קראנצ'י ומתוק.

מתכון לפחזניות

המצרכים לבצק (30 מנות): 1 כוס מים, 100 גר' חמאה, 2 כפיות סוכר, חצי כפית מלח, 1 כוס קמח, 4 ביצים לארג'.

למלית: 1.5 מיכל שמנת מתוקה, 3 כפות אבקת סוכר מנופה.

אופן ההכנה:  מחממים תנור ל-200 מעלות. בסיר קטן על גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה יחד את המים, החמאה, הסוכר והמלח. ברגע שהתערובת מבעבעת מוסיפים בבת אחת את כל כמות הקמח ומערבבים בזריזות עד להטמעה מלאה. מסירים מהאש ומצננים כ - 2 דקות. מערבבים מעט על מנת לקרר את התערובת. מוסיפים את הביצים - בכל פעם ביצה אחת בלבד. מערבבים מיד ובמרץ (רצוי עם כף עץ), ורק כשהביצה נטמעת לחלוטין מוסיפים את הביצה הבאה.  מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר בקוטר של 1 ס"מ (אם אין צנתר גוזרים את פתח שק הזילוף לגודל הרצוי). על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מזלפים את הבצק לעיגולים בקוטר של כ - 4 ס"מ וכלפי מעלה. משאירים מרווחים של כ - 3-4 ס"מ בין העיגולים. במידה ואין שק זילוף, ניתן להניח על גבי נייר האפייה, כמות זהה של הבלילה בעזרת שתי כפות.   בשלב זה ניתן לפזר סוכר גבישי על הפחזניות, מעבירים לתנור ואופים כ - 20 דקות (בזמן זה אין לפתוח את דלת התנור). לאחר זמן זה פותחים את דלת התנור לכדי חריץ על מנת לאפשר לאדים להשתחרר (ניתן להניח כף עץ כדי למנוע סגירה של הדלת). ממשיכים לאפות עוד כ - 5 דקות נוספות.  מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים לטמפ' החדר.

המלית: בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר של 1 ס"מ. דרך החור שניקבנו קודם לכן ממלאים כל פחזנית בקצפת עד שהפחזנית מתנפחת ומתמלאת. כמו כן, ניתן לחצות בסכין כל פחזנית ולמלא בעזרת כף בקצפת.



מחיר: 58
מחיר מבצע: 40
כמות
facebook imagetwitter imageemail image
צריכים עזרה? התקשררו עכשיו

מוצרים אחרונים שנצפו

הוספת חוות דעת

חוות דעת (עד 1000 תווים)

טואול - אתרים באינטרנט