התמונות באתר להמחשה בלבד!
הזמנות ותקנון משלוחים
אייקון משאית | מי אנחנו

alon.fishe@gmail.com


מבוא הנרקיס 2- אפייה 08-9923299
שבט ראובן 1- חד פעמי  08-6523022 
אשדוד
לשליחת הודעות: 050-3043323  
שירות לקוחות בווצטאפ א'- ה' 10:00 - 16:00
    אשדוד                    בקרו אותנו
 
  

לקוחות יקרים- זמן משלוח עד 4 ימי עסקים, ייתכנו עיכובים של עד 7 ימים.

  1. קטלוג
  2. /
  3. חומרי גלם לאפייה
  4. /
  5. חומרי גלם יבשים

קורנפלור 1 קג'

קורנפלור 1 קג'
קורנפלור הידוע בתור עמילן תירס, מופק מנבט התירס עצמו ומגרעיני הקלח. הקורנפלור משמש אותנו בעיקר לבישול ולאפייה, נשתמש בו הרבה ובעיקר בעוגות גבינה. בנוסף ניתן להשתמש בו להסמכת רטבים, מרקים והכנת בלילות.
בעזרת אבקת הקורנפלור ניתן להסמיך מרקים וליצור מרקם סמיך וטעים במיוחד. הקורנפלור משמש גם כתחליף לקמח לציפוי קריספי בטמפורה וטיגון. עוגות גבינה לרוב מכילות קורנפלור במקום קמח, הקורנפלור עוזר לייצב את העוגה, גם בעוגות גבינה קרות. ערכית תזונתיים: אבץ, ברזל, וויטמין A, סיבים תזונתיים.
מתכון לדייסת קורנפלור-
2 כפות קורנפלור, מלח לפי טעם, 3 כפות סוכר, קמצוץ קינמון, 2 כוסות חלב.
אופן הכנה- מערבבים יחד קורנפלור, מלח, סוכר, וקינמון בסיר גדול. מוסיפים את החלב ומחממים על אש בינונית - גבוהה. מבשלים למשך 25 דקות ומערבבים כל 5 דקות. מורידים מהאש מצננים למשך 5 דקות ומגישים.


מחיר: 12.90
כמות
facebook imagetwitter imageemail image
צריכים עזרה? התקשררו עכשיו

מוצרים אחרונים שנצפו

הוספת חוות דעת

חוות דעת (עד 1000 תווים)

טואול - אתרים באינטרנט