התמונות באתר להמחשה בלבד!
הזמנות ותקנון משלוחים
אייקון משאית | מי אנחנו

alon.fishe@gmail.com


מבוא הנרקיס 2- אפייה 08-9923299
שבט ראובן 1- חד פעמי  08-6523022 
אשדוד
לשליחת הודעות: 050-3043323  
שירות לקוחות בווצטאפ א'- ה' 10:00 - 16:00
    אשדוד                    בקרו אותנו
 
  

לקוחות יקרים- זמן משלוח עד 4 ימי עסקים, ייתכנו עיכובים של עד 7 ימים.

  1. קטלוג
  2. /
  3. חומרי גלם לאפייה
  4. /
  5. חומרי גלם יבשים

גלוטן 1 קג'

גלוטן 1 קג'

אחד המרכיבים החשובים ביותר בקמח הוא הגלוטן: זהו חלבון שנוצר כאשר הקמח מתערבב עם מים, ומה שמייחד אותו מכל שאר סוגי החלבונים הוא יכולתו להיות גמיש ואלסטי, מה שאומר שניתן ליצור ממנו משהו שאפשר למתוח, לגלגל, לעבד לצורות, והכי הכי חשוב: ללכוד אויר.   כל מאפי השמרים התפוחים מצליחים אך ורק בזכות הגלוטן, שגמישותו מאפשרת לפחמן הזה להישאר בתוך הבצק ולא לצאת החוצה.  בגלוטן טמון המפתח להבנת ההבדלים בין רוב אם לא כל סוגי הקמח: ככל שקמח יכיל יותר גלוטן, כך הוא יהיה יותר גמיש ונוח לעיבוד, מתיחה ויצירת צורות.

היחס של הגלוטן לקמח: לכל קילו קמח מוסיפים 10 גרם גלוטן.

 

מחיר: 34.90
כמות
facebook imagetwitter imageemail image
צריכים עזרה? התקשררו עכשיו

מוצרים אחרונים שנצפו

הוספת חוות דעת

חוות דעת (עד 1000 תווים)

טואול - אתרים באינטרנט